Hirveen ihania suomalaisia paketteja taas löyty kaikille mun rakkaille. Ja pari onneks myös mulle. Kannattaa kattoo.

 
 
viiva.png
sock-icon.png

Kenelle sinä antaisit ihanan pehmeän suomalaisen joulupaketin?

Meillä on jaossa valtava määrä suomalaisten brändien tuotteita! Osallistu kilpailuun Facebookissa kommentoimalla kilpailupostauksiin. Joulukilpailun järjestää Suomen Tekstiili & Muoti.

 
viiva.png
sydan.png

Mä oon hirveen pehmeenä ihmisenä keksinyt kauheesti kaikkia pehmeitä paketteja, joita mun läheiset ihmiset oikeesti tarttee. Vaikka ne ei aina sitä itse tajuu. Tässä pari ideaa.

 
paketteja.jpg

AIKUISELLE

Aikuisillahan on yleensä jo kaikkea, se on aina yhtä hankalaa ettiä sopiva joululahja sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Vaatteet ja tekstiilit on siitä kivoja, että niitä tarvitsee aina uusia!

 

ULKOILIJALLE

Kukapa meistä ei nauttis olla luonnon äärellä. Hetken hengähdys metsän siimeksessä on suomalaisen meditaatiota. Tässä voisi olla sopivia vaihtoehtoja lahjaksi esimerkiksi sille joka tulee pyörällä töihin säällä kuin säällä

metsa_luminen.jpg
 
olohuone.jpg

SISUSTAJALLE

Kaikki sisustuslehdet ja instaramit sun muut on täynnä ihania pehmeitä koteja, tanskalaiset on keksiny sille jopa oman termin, hyggeilyn. En mä tienny et kotona pötköttämiseen tarvitaan joku oma termi. Mikä oiskaan kivempaa, kuin sisustaa oma koti suomalaisilla laatukankailla.

 

LAPSELLE

Sen hetken kun noi ihanat pikku riiviöt käyttäytyy, ne voi laittaa kivasti riviin suloiset suomalaiset tekstiilit päälle ja tonttulakit päähän ja lähettää koko suvulle kiva joulukortti jossa lapset tönöttää söpösti rivissä kuin pikku tontut!

lapsi_joulupukki.jpg
 
viiva_oranssi.png
tonttulakki.png

Pehmeitä paketteja tarjoavat suomalaiset tuotemerkit

 
viiva.png

Suomen Tekstiili & Muoti on suomalaisten tekstiili- ja muotialan yritysten organisaatio. Jäsenyrityksemme tuottavat muun muassa vaatteita, sisutustekstiilejä, sairaalatekstiilejä, teknisiä tekstiilejä sekä kuitukankaita ja teollisuustekstiilejä.